Univerzita

Výzva pre zaslanie návrhov na ocenenie „Medaila akademika Ivana Plandera“

Display portlet menu
Späť na oznamy

Výzva pre zaslanie návrhov na ocenenie „Medaila akademika Ivana Plandera“

Správy

Združenie gestorských organizácií si Vás dovoľuje osloviť s prosbou o zaslanie návrhov pre udelenie ocenenia „Medaila akademika Ivana Plandera“.

Akademik Ivan Plander bol medzinárodne uznávaným odborníkom a významným priekopníkom a expertom v oblasti kybernetiky a informatiky, preto sa medaila udeľuje občanom Slovenskej republiky za významné výsledky vedy a výskumu v oblasti informatiky a aplikovanej kybernetiky a prínosy k rozvoju informatiky a aplikovanej kybernetiky na Slovensku.

Združenie gestorských organizácií, ktoré tvoria Zväz slovenských vedeckotechnických spoločností, Slovenská spoločnosť aplikovanej kybernetiky a informatiky, Ústav informatiky Slovenskej akadémie vied, Technická univerzita v Košiciach a Trenčianska univerzita Alexandra Dubčeka, si Vás dovoľuje požiadať o návrhy na udelenie medaily odborníkom, ktorých považujete za hodných tohto ocenenia.

Vyplnený Návrhový formulár a písomný súhlas navrhovanej osoby pošlite mailom na adresu valerie.novitzka@tuke.sk a originál poštou na adresu Pobočka SSAKI pri Katedre počítačov a informatiky, Technická univerzita v Košiciach, Letná 1/9, 042 00 Košice do 30. 6. 2023. Obálku označte Medaila akademika Plandera.

Návrhový formulár a formulár pre písomný súhlas navrhovanej osoby je uvedený na stránkach gestorských organizácií.

Prílohy:

PoÚtStŠtPiSoNe
Loading backend data