Univerzita

Informačný deň k výzvam Horizont Europa: Klaster 4 – Digitalizácia a Priemysel

Display portlet menu
Späť na oznamy

Informačný deň k výzvam Horizont Europa: Klaster 4 – Digitalizácia a Priemysel

Správy

Dávame do pozornosti podujatie s názvom „Informačný deň k výzvam Horizont Europa: Klaster 4 – časť Digitalizácia a Priemysel“, ktoré sa uskutoční dňa 1. februára 2023 od 8:30 do 12:20 h. online.

Na podujatí budú predstavené výzvy v rámci nového pracovného programu Klastra 4 programu Horizont Europa zamerané na oblasť Digitalizácia a Priemysel. Z prezentácií sa dozviete aj praktické informácie ako sa orientovať v pracovnom programe, ako hľadať partnerov v rámci výziev Klastra 4 alebo prečo sa zapájať do partnerstiev programu Horizont Europa.

Odprezentované budú aj zaujímavé informácie o tematicky súvisiacich inovačných spoločenstvách Európskeho inovačného a technologického inštitútu (KIC EIT) – EIT Manufacturing, EIT Raw Materials a EIT Digital. Prednášky týkajúce sa KIC EIT zastrešené zahraničnými rečníkmi budú prezentované v anglickom jazyku bez tlmočenia.

Cieľovou skupinou Informačného dňa sú vedci, výskumníci,  inovátori, výskumné inštitúcie, univerzity či podniky, ktoré majú záujem o účasť vo výzvach v rámcovom programe Horizont Europa.

Na podujatie je potrebné sa vopred registrovať.

Viac informácii ako aj program podujatia nájdete na: https://eraportal.sk/podujatia/informacny­‑den­‑k-vyzvam­‑horizont­‑europa­‑klaster­‑4-cast­‑digitalizacia­‑a-priemysel/?heu=1

V prípade otázok neváhajte kontaktovať p. Mgr. Eriku Hlavatú alebo p. Ing. Tomáša Pavlíka, PhD. ktorý sa venuje časti Klaster 4 – Digitalizácia.

PoÚtStŠtPiSoNe
Loading backend data